Analize medicale Regina Maria, zona Cotroceni, Sector 6

REGINA MARIA, cea mai mare rețea privată de sănătate din România, îmbină serviciile medicale de excepție, cu atenția și respectul arătate tuturor pacienților.

Laborator analize Regina Maria - Policlinica Cotroceni, Sector 6

Rețeaua REGINA MARIA are la bază două principii pe care le-a urmărit mereu: specialiști de foarte bună calitate și considerația lor față de pacient.

Sustinuți de o tehnologie ultra-performantă, ne îndeplinim de 20 ani promisiunea de a oferi fiecărui pacient nu doar cele mai bune soluții medicale, ci și grija și atenția de care are nevoie.
Notă: imaginea medicală este exemplificativă

Specialitatea medicală:
LABORATOR ALALIZE MEDICALE

ADRESA:
Șoseaua Cotroceni, nr. 20,
Sector 6, București
Zona Cotroceni
TELEFON (apelabil direct, de pe mobil):

PROGRAM policlinică:

Luni: 7.00 – 20.00,
Marți: 7.00 – 20.00,
Miercuri: 7.00 – 20.00,
Joi: 7.00 – 20.00,
Vineri: 7.00 – 20.00,
Sâmbătă: 7.00 – 12.00,
Duminică: închis

Categorii de analize medicale efectuate:
» Chimie clinică
» Citologie
» Hematologie
» Histopatologie
» Imunologie
» Microbilogie

Alte servicii medicale:

» Acupunctură » Alergologie și Imunologie 
» Cardiologie » Cardiologie pediatrică 
» Chirurgie generală » Dermatovenerologie
» Diabet zaharat, nutriție și boli metabolice 
» Ecografie » Ecografie pediatrică 
» Endocrinologie » Fizioterapie - Recuperare medicală
» Gastroenterologie » Hematologie 
» Kinetoterapie - Recuperare medicală 
» Medicină de familie » Medicina generală
» Medicină internă » Nefrologie » Neurologie 
» Obstetrică-Ginecologie » Ortopedie și traumatologie 
» Psihiatrie » Recuperare medicală
» Reumatologie » Urologie

Analizele medicale sunt indicate, în general, pentru verificarea stării de sănătate sau/și diagnosticarea posibilelor afecțiuni, dar și în vederea evaluării bolii sau pentru observarea efectivă a răspunsului la tratament a organismului pacientului.

Totodată, analizele medicale sunt utilizate pentru integrarea individului în colectivitate (ex.: locul de muncă), pentru căsătorie, pentru donarea de sânge sau obținerea permisului de conducere auto.
În anumite condiții, analizele efectuate la recomandarea medicului pot fi decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Înainte de toate, persoana trebuie să fie asigurată medical.
Persoanele aflate în măsură să acorde bilete de trimitere sunt medicul de familie sau medicul specialist. Și, tot doctorul de familie ori specialistul sunt cadrele medicale avizate să interpreteze rezultatele analizelor.
Uneori medicii pot cere repetarea unui anumit set de analize, pentru observarea evoluției unei afecțiuni, pentru monitorizarea rezultatelor tratamentului administrat sau pentru a se clarifica referitor la valorile anumitor analizele medicale care îi trezesc unele suspiciuni.
Se recomandă ca analizele să fie făcute dimineața, pe stomacul gol, cu evitarea fumatului și a consumului de cafea, precum și evitarea practicării sportului în dimineața respectivă. De asemenea, cu o seară înainte de prelevarea probelor medicale, nu se consumă alcool.

După scopul și tehnica realizării lor, analizele medicale se împart în câteva categorii: 

analize hematologice, analize microbacteriologice, analize microbiologice, analize de biologie moleculară, analize serologice și toxicologice.
O altă categorisire a analizelor medicale recoltate se face în funcție de tipul de probă:
- analiza lichidelor biologice (analize de sânge, de urină, analize ale secrețiilor sau a transpirației, analiza lichidului amniotic și analiza lichidului seminal).
- analiza țesuturilor.

Localizare pe hartă:
Analize medicale Regina Maria, zona Cotroceni, Sector 6 Analize medicale Regina Maria, zona Cotroceni, Sector 6 Reviewed by AMB on 8/11/2016 Rating: 5